pattern pattern

Shine with Ipanema

Zomer is de tijd om te schitteren, en bij Ipanema geloven we dat iedereen dat verdient. Voel je vrij om volledig jezelf te zijn en je eigen stijl te omarmen. Haal het beste uit jezelf en laat jezelf stralen, zowel van binnen als van buiten. Lees verder en maak elke maand kans op een paar Ipanema’s naar keuze!

Hoe straal jij met Ipanema? En met wie? Of je nu alleen op het strand bent, met vrienden onderweg naar een zomerfestival, of gewoon relaxt in je eigen achtertuin met je moeder, we willen het graag weten.

Ontdek Ipanema
Bij Ipanema vinden we het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, want zelfliefde geeft je de energie die je nodig hebt. Onze slippers zijn niet alleen comfortabel, maar ook trendy, zodat je je goed voelt en helemaal jezelf kunt zijn, waar je ook bent.

Met een brede collectie aan slippers is er bij Ipanema voor elke unieke persoonlijkheid een passende optie. Of je nu ontspant op het strand of druk bezig bent, onze slippers ondersteunen je en laten je stralen met vertrouwen en trots.

Samen Stralen
Of het nu je allerbeste vriendin, je fantastische moeder of een bekende influencer is, als vrouwen geven we elkaar de energie die we nodig hebben. Het is zo belangrijk om jezelf te kunnen zijn en je te omringen met mensen die je helpen te stralen.

Duurzaamheid met Ipanema
Ipanema bewijst dat duurzaamheid en fashion hand in hand gaan. Het is een reis, dag na dag. En we zijn al begonnen. We investeren in de toekomst en zorgen ervoor dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. We nemen onze verantwoordelijkheid voor mens, planeet en de toekomst.

Zo kun jij urenlang heerlijk op comfortabele slippers lopen én draag jij jouw steentje bij aan het milieu.
De slippers van Ipanema zijn Vegan en 100% recyclebaar. Ook bestaat iedere slipper voor 30% uit gerecycled materiaal.

Wist jij dit al?
Op iedere slipper en sandaal zie je het patroon van de Ipanema boulevard in Rio de Jainero – Brazilië.

Shine with Ipanema
Wil je ook schitteren met Ipanema? Vul dan het formulier hieronder in en maak elke maand kans op een paar Ipanema slippers of sandalen naar keuze, samen met zomerse must-haves. Laat ons weten waar, met wie en hoe jij straalt deze zomer!

Campagne formulier

Elke maand maken we de winnaar bekend. De winnaars ontvangen een mail, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

De winnaar van de winactie van juni heeft een mail ontvangen: Chantal B. 🥳