pattern pattern

Over Ipanema

Ipanema is er voor alle zomerse momenten. Van een strandbezoek aan de Mediterrane kust tot een easy fit voor thuis. Ipanema geeft je de vrijheid je eigen unieke identiteit uit te drukken en stevig in je slippers te staan, waar je ook naartoe gaat.

Met de nieuwe Ipanema collectie vier je de zomer met verrassende combinaties van stijlen en details. Of je nu van een minimalistisch design houdt of juist weg bent van uitgesproken modellen: Ipanema heeft voor ieder wat wils deze zomer. Jouw slippers zijn altijd even comfortabel, stijlvol én duurzaam.

Fashion & Vegan

Ipanema is het levendige en kleurrijke bewijs dat duurzaamheid en fashion niet alleen hand in hand gaan, maar elkaar ook versterken. Alle producten zijn vrij van giftige stoffen en Vegan. Ook in het productieproces speelt milieu een belangrijke rol: de kunststof die wordt gebruikt is 100% recyclebaar. Daarnaast bevat één paar Ipanema minimaal 30% gerecycled materiaal.
Lees alle duurzaamheidsfacts hier.


De Ipanema zool

Ipanema is een Braziliaans slippermerk en vernoemd naar één van de meest exotische en beroemde stranden in de wereld. Ipanema slippers en sandalen zijn gemaakt voor een ontspannen levensstijl aan zee en op het strand met de verfijning van glamour in de stad.

Wist je dat jij ook een beetje in Rio de Janeiro bent als je een paar Ipanema’s draagt? Je vindt het patroon van de boulevard ook altijd op de zool van je slipper.