pattern pattern

Celebrate Ipanema

Vier het leven met Ipanema. Er zijn zo veel redenen om te vieren. Je voelt de energie van de zonnestralen op je gezicht en voeten. Voel je vrij je eigen identiteit uit te drukken en te zijn wie je bent.
Ipanema is er voor iedereen die zich identificeert met dit zonnige gevoel.

Vier de zomer met Ipanema.… waar, met wie en hoe doe jij dat?
Vul het formulier in en je maakt kans op een paar Ipanema slippers of sandalen naar keuze en een compleet pakket met summer essentials.

Op 30 juni maken we vijf winnaars bekend. De winnaars ontvangen een mail, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
De winnaars van deze winactie hebben een mail ontvangen: Marjan v.d.B, Melissa de R., Larisa S., Annita M. en Maris S. 🥳

Celebrate YOU
Ipanema is er voor iedereen die zich identificeert met het zonnige gevoel van de zomer. Vier het leven door jezelf te zijn: voel je vrij je eigen identiteit uit te drukken. Ga je voor een slipper, slide of sandaal? In basic kleuren of een uitgesproken model?
Ipanema is er voor alle leeftijden en elk moment: of je nu op het strand flaneert, een terrasje pakt, van je vakantie geniet of tijdens je alledaagse bezigheden.

Celebrate COMFORT
Ipanema slippers zijn gemaakt van gegoten Flexpand, een soepel en zacht materiaal met stevige demping. Dankzij het voorgevormde voetbed krijgt je voet ondersteuning op de juiste plekken.

Wist jij dit al?
Op iedere slipper en sandaal zie je het patroon van de Ipanema boulevard in Rio de Jainero – Brazilie.

Celebrate NATURE
Ipanema bewijst dat duurzaamheid en fashion hand in hand gaan. Het is een reis, dag na dag. En we zijn al begonnen. We investeren in de toekomst en zorgen ervoor dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. We nemen onze verantwoordelijkheid voor mens, planeet en de toekomst. Zo kun jij urenlang heerlijk op comfortabele slippers lopen én draag jij jouw steentje bij aan het milieu.
De slippers van Ipanema zijn Vegan en 100% recyclebaar. Ook bestaat iedere slipper voor 30% uit gerecycled materiaal.
Klik op de iconen hieronder om alles te weten over Ipanema’s duurzaamheidsfacts.